Az alsógatyájában is drog volt a Zuglóban elfogott férfinak

bűnügy
2022 június 15., 06:36
comments 5

Vasárnap este a rendőrök a budapesti Józsefvárosban figyeltek fel egy furcsa autósra. A sofőr például nem indexelt, amivel fékezésre kényszerített egy másik autóst. A rendőrök több kerületen át követték, de a többszöri felszólítás ellenére sem állt meg.

Egy XIV. kerületi utcába érve a kocsi lassítani kezdett, majd még mielőtt megállt volna, a sofőr kiugrott az autóból, és futni kezdett a rendőrök elől. A férfi egy kuka mögé bújva próbált meg elrejtőzni, sikertelenül. Az elfogásában egy szabadnapos rendőr segített, ő érte utol végül elsőként a sofőrt, és ő volt az, aki átadta őket az intézkedő rendőröknek.

A férfinél volt négy darab alufóliába csomagolt növényi törmelék. Bevallotta, hogy fél órával korábban egy adag füvet elfogyasztott, egy további csomagot pedig az alsónadrágjába rejtett.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei a férfitól 3,7 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A közlekedési szabálysértések miatt szabálysértési eljárást indítottak, illetve járművezetés bódult állapotban vétség és kábítószer birtoklása vétség miatt folyik nyomozás.

(Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.