Az alsógatyájában is drog volt a Zuglóban elfogott férfinak

június 15., szerda 6:36
5

Vasárnap este a rendőrök a budapesti Józsefvárosban figyeltek fel egy furcsa autósra. A sofőr például nem indexelt, amivel fékezésre kényszerített egy másik autóst. A rendőrök több kerületen át követték, de a többszöri felszólítás ellenére sem állt meg.

Egy XIV. kerületi utcába érve a kocsi lassítani kezdett, majd még mielőtt megállt volna, a sofőr kiugrott az autóból, és futni kezdett a rendőrök elől. A férfi egy kuka mögé bújva próbált meg elrejtőzni, sikertelenül. Az elfogásában egy szabadnapos rendőr segített, ő érte utol végül elsőként a sofőrt, és ő volt az, aki átadta őket az intézkedő rendőröknek.

A férfinél volt négy darab alufóliába csomagolt növényi törmelék. Bevallotta, hogy fél órával korábban egy adag füvet elfogyasztott, egy további csomagot pedig az alsónadrágjába rejtett.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei a férfitól 3,7 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A közlekedési szabálysértések miatt szabálysértési eljárást indítottak, illetve járművezetés bódult állapotban vétség és kábítószer birtoklása vétség miatt folyik nyomozás.

(Police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt