Parázson sétáltak Svájcban, égési sérülésekkel kerültek kórházba

külföld
2022 június 15., 08:32
comments 6

Az ország északi részén, a Zürichi-tónál tartottak egy zárt körű rendezvényt, ahol a résztvevők az izzó faszénen sétáltak. A rendőrség közlése szerint kedd este riasztották a mentőket azzal, hogy többen égési sérüléséket szenvedtek.
A helyszínen 25 embert részesítettek orvosi ellátásban, közülük 13-at súlyosabb sérülésekkel kórházba szállítottak. Az incidenst a rendőrség vizsgálja.

Az ún. tűzön járás során az emberek parázsló fán vagy faszénen sétálnak, szerencsésebb esetben anélkül, hogy égési sérüléseket szenvednének. Sok kultúrában ez a hit próbája.

(AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.