Letartóztattak egy férfit, aki bántalmazta és szexuális cselekményre kényszerítette volt barátnőjét

június 16., csütörtök 14:57

Békülést színlelve kért találkozót a volt barátnőjétől egy férfi, majd akarata ellenére szexuális cselekményre kényszerítette. A gyanúsított ellen szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt indítottak eljárást, a Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte a férfi letartóztatását, derül ki a Budapest Környéki Törvényszék közleményéből.

A gyanúsított június 13-ra találkozót kért a volt barátnőjétől. Arra hivatkozott, hogy rendezni szeretné a kapcsolatukat. A nő beleegyezett a találkozóba. Amikor a felek megjelentek egy ingatlan előtt, a nő közölte, hogy az udvarra bemegy, de a házba már nem. Végül a férfi beterelte a lakásrészbe, ahol testileg közeledett a nő felé, és azt kérte tőle, béküljenek ki. Amikor a nő visszautasította a közeledést, a férfi egy ágyra lökte őt, letépte a ruháit, majd szexuális cselekményre kényszerítette.

Amikor a nő távozni akart, a férfi megütötte. A nő elesett és megsérült. Nem sokkal később a férfi tovább bántalmazta a sértettet, nem hagyta neki, hogy távozzon. Kiabált vele, majd ismét szexuális cselekményre kényszerítette. A nő békülékeny hangnemet imitálva újabb találkozót ígért a gyanúsítottnak, így sikerült elmenekülnie a lakásból. A nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bíróság szerint a férfi letartóztatása indokolt, mert fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, és az újabb bűncselekmény elkövetésének kockázata.

A döntést az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított és védője viszont fellebbezett ellene, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt