Óriásit bukott a Hosszú Katinkáról szóló film

FILM
2022 június 16., 11:47
comments 17

Bár a Nemzeti Filmintézet Filmszakmai Döntőbizottsága 560 millió forintos támogatást szavazott meg a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm készítésére, és a filmet 52 moziban lehetett megnézni, az a bemutatása óta eltelt egy hónap alatt mindössze 10,6 millió forintot bevételt termelt – írja a Népszava.

Az elmúlt egy hónapban összesen 18 ezer embert érdekelt a Katinka című film. A 24.hu összegzése szerint a Katinka minden idők legdrágább magyar dokumentumfilmje, és kilenc év alatt összesen kaptak annyi támogatást a magyar dokumentumfilmek, mint az úszóról készült film.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt