Óriásit bukott a Hosszú Katinkáról szóló film

FILM
2022 június 16., 11:47
comments 17

Bár a Nemzeti Filmintézet Filmszakmai Döntőbizottsága 560 millió forintos támogatást szavazott meg a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm készítésére, és a filmet 52 moziban lehetett megnézni, az a bemutatása óta eltelt egy hónap alatt mindössze 10,6 millió forintot bevételt termelt – írja a Népszava.

Az elmúlt egy hónapban összesen 18 ezer embert érdekelt a Katinka című film. A 24.hu összegzése szerint a Katinka minden idők legdrágább magyar dokumentumfilmje, és kilenc év alatt összesen kaptak annyi támogatást a magyar dokumentumfilmek, mint az úszóról készült film.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.