Joe Biden eltanyált

külföld
2022 június 18., 16:58
comments 38

Joe Biden szombaton biciklire pattant delawari tengerparti nyaralója közelében, Rehoboth Beachen, majd egy útkereszteződésben, miután áthajtott a zebrán - ez a magyar KRESZ-ben szabálytalan volna, de a delawari megengedi azzal a kitétellel, hogy a kerékpárosnak elsőbbséget kell adnia a gyalogosoknak, ld. a delawari törvénykönyv 4198B paragrafusát - lefékezett, hogy elbeszélgessen a járókelőkkel. Vesztére nem tudta lerakni a lábát - a hírek szerint beakadt a rögzítőbe, így hát ott helyben nagy csattanással fel is borult:

link Forrás

"Rendben vagyok" - mondta Biden az esés után, aminek további pechjére az éppen arra járókelőkön kívül az amerikai sajtó apraja-nagyja is szemtanúja volt.

Joe Biden a földön, biciklije a levegőben. Nem oldott ki a klipzár, ezért nem tudta letenni a lábát a megállás után. Ő és a Fehér Ház is azt mondja, hogy jól van.
photo_camera Joe Biden a földön, biciklije a levegőben. Nem oldott ki a klipzár, ezért nem tudta letenni a lábát a megállás után. Ő és a Fehér Ház is azt mondja, hogy jól van. Fotó: SAUL LOEB/AFP

Biden állítását később a Fehér Ház hivatalos közleményben is megerősítette. Mint írták, az elnök valóban jól van, nem volt szüksége orvosi segítségre, és nagyon várja, hogy a nap további részét családja társaságában tölthesse.

A 79 éves elnököt amúgy biciklizés közben is kísérték az elnöki testőrség ügynökei. (Via Bloomberg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.