Orgiát tartottak a laktanyában, több száz brit katonát tiltottak el egy NATO-gyakorlattól

külföld
2022 június 18., 10:16
comments 8

Több száz brit ejtőernyős katonát tiltottak el egy balkáni NATO-gyakorlattól, miután nyilvánosságra került egy laktanyában készült szexvideó, írja a Times. A felvételen nyolc katona és egy civil nő szerepel, akik konszenzuális orgián vettek részt, miközben több tucatnyian nézték őket. A lap szerint öt hónap alatt 31 alkalommal csempészték be a nőt a laktanyába.

Bár nem történt bűncselekmény, Patrick Sanders vezérkari főnök a tábornokoknak és parancsnokoknak küldött levelében azt írta: nem akarja külföldön kockára tenni a brit hadsereg tekintélyét. Álláspontja szerint az „ilyen viselkedés elfogadhatatlan”, és arra jutott, hogy az érintett ejtőernyős egység nem az elvárt fegyelmet és tiszteletet tanúsítja.

photo_camera NATO-ejtőernyősök gyakorlatoznak Grúziában 2016-ban Fotó: VANO SHLAMOV/AFP

A hivatalosan tíznapos, de általában egy hónapra nyúló NATO-gyakorlat helyett Sanders azt javasolta a katonáknak, hogy ebben az időben „gondolkodjanak el rajta, hol maradtak el a hadsereg felé támasztott elvárásoktól”.

A videón szereplő katonákat egy következő gyakorlattól is eltiltották. (via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt