Gyerekeket hálózott be, emiatt örökre kitilthatják a DC filmes univerzumából

bulvár
2022 június 20., 18:14
comments 8

Az elmúlt hónapokban többször is letartóztatták Ezra Miller hollywoodi színészt. A vád szerint tizenéves gyerekeket zaklatott és hálózott be, random idegeneknek esett neki, egy alkalommal pedig egy párt a saját lakásán fenyegetett meg azzal, hogy eltemeti őket.

photo_camera Ezra Miller a 2019-es Met-gálán Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ezra Miller 29 éves, neve a fentieken túl a Legendás állatok-filmekből és az Igazság-ligája filmekből lehet ismerős, és elviekben jövőre mutatják be az ő főszereplésével a Flash című filmet. A találgatások szerint azonban a Warner már a szakítást tervezi a színésszel, és Millert örökre kirakhatják a DC filmes univerzumából.

Egyszerű lenne az elején kezdeni, de miután az elmúlt hónapokban kicsit összesűrűsödtek Miller rendőrségi ügyei, koncentráljunk először arra, hogy mi a jó élet történik mostanában ezzel a nagyon híres és minden szempontból nagyon fura 29 éves színésszel.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.