Keressük Magyarország legjobb/legrosszabb első albérletét!

lakhatás
2022 június 20., 10:53
comments 3

Senkinek sem kell bemutatni a szituációt, amikor pofátlanul magas árat kérnek egy kicsi/rossz állapotú/sok lakótársas/rossz helyen lévő albérletért vagy szobáért.

A következő hetekben-hónapokban hangsúlyosan szeretnénk foglalkozni az egyetemisták és pályakezdők lakhatási problémáival, ehhez kérjük most a segítségeteket.

Ha azt gondolod, hogy kiemelkedően jó vagy rossz albérletben élsz, vagy egyszerűen szeretnéd megosztani velünk, mire elég ma havi 50-80-120-∞ ezer forint a magyar lakáspiacon, akkor küldj fotót vagy rövid videót a megirom@444.hu emailre a szobádról/lakásodról, és írd mellé, mennyit fizetsz érte. (A személyes adatokat természetesen bizalmasan kezeljük.) A legérdekesebb anyagokból összeállítást készítünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.