Olyan erotikus képet villantott Orbánról a Nemzeti Sport főszerkesztője, hogy iskolákban talán tilos lenne bemutatni

publicisztika
2022 június 20., 09:01
comments 59

Igen ritka műfajú, különleges írással jelentkezett az általa főszerkesztett Nemzeti Sportban Szöllősi György, a Puskás Akadémia egykori szóvivője, felcsúti lakos, akinek egy ideig olyan családi fotó volt a facebookos borítóképe, amin őhelyette Orbán Viktor pózolt Szöllősi feleségével és gyerekeivel.

A cikk műfaja sztálinista erotikus fan fiction, vagyis az ötvenes évek hangulatát idéző vágyvezérelt rajongói próza.

A vágy tárgya ezúttal is maga Orbán Viktor miniszterelnök, akiről ilyen fotó szerepel a cikkben:

A lenyűgöző írás címe:

Válogatott: „Hajrá, Magyarooország!” – énekelte a miniszterelnök az öltözőben

és a lidjében azt ígéri, megpróbálja rekonstruálni, mi hangzott el az angol-magyar (0-4) meccs után, amikor Szalai Ádám csapatkapitány behívta a lelátón álldogáló Orbánt a magyar csapat öltözőjébe.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.