Egy dühös férfi előbb felugrott egy autó motorházára, majd megverte az utast

bűnügy
2022 június 22., 08:36
comments 6

Az ügyészség nyilvánosságra hozott egy videót, amin az látható, hogy egy ittas férfi dühösen közelít egy parkoló fehér Fiat felé, majd váratlanul felugrik az autó motorháztetejének szélére. Ez után rommá veri a kocsi ablakát, majd az ott ülő férfit is megveri. "A kocsit vezető nő a vádlottat a rongálás után lassan követte azért, hogy az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig ne tévesszék szem elől. Az elkövető távozni akart a helyszínről, azonban a jármű egyik férfi utasa kiszállt a kocsiból és a terheltet a rendőri intézkedésig visszatartotta" - közölte az ügyséség.

Mindez Kaposváron történt, Somogy Vármegyében, ahol a járási ügyészség garázdaság vétsége és más bűncselekmény miatt emelt vádat a férfi ellen, aki amúgy azért lett ilyen dühös, mert szerinte a Fiat rossz helyen parkolt. A bűncselekményeket köztéri kamera rögzítette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt