Közel egy kilónyi heroint csempészett Budapestre a testében egy férfi

június 22., szerda 12:12
1

Vádat emeltek egy 59 éves férfi ellen, aki a testében 61 kapszulában, összesen 900 grammnyi heroint próbált Magyarországra csempészni még 2021 májusában. A férfi azután bukott le, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai ellenőrizték a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Az Ügyészség közleménye szerint egy ismeretlen személy bízta meg őt azzal, hogy Brüsszelből csempésszen drogot Magyarországra. A férfi először Amszterdamba, majd Brüsszelbe, onnan pedig a testébe rejtett közel egy kilónyi droggal Budapestre repült. Végül orvosi vizsgálat mutatta ki a testüregébe rejtett heroinkapszulákat.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklás miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, és vele szemben fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt. A vádlott jelenleg is letartóztatásban van.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt