Ausztráliában egy serpenyő is elég, hogy valaki elkergessen a kertjéből egy krokodilt

ÁLLAT
2022 június 23., 04:18
comments 5

Tegyük fel, hogy Floridában Ausztráliában élsz egy pici, de saját szigeten, ahova néha benéznek a környékbeli krokodilok is. Mivel szerelkezel fel ellenük? Csapdát állítasz? Egy puskát veszel magadhoz? Vagy inkább állandóan a kezed ügyében tartasz egy serpenyőt?

Kai Hansen utóbbi mellett döntött, mondván, hogy a serpenyővel jól orron lehet csapni a krokodilokat, akik ettől megszégyenülve menekülnek.

link Forrás

A serpenyős úrral hálistennek interjút is készített a 9News Australia, így meg tudta mutatni a serpenyőt, ami a krokodilcsapkodástól elég rendesen behorpadt. Az nem derült ki, hogy azóta sütött-e benne tojást.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.