Autóban rekedt 9 hónapos gyereket mentett ki egy érdi rendőr

baleset
2022 június 23., 09:57
comments 6

Június 21-én egy nő azzal hívta fel a rendőrséget, hogy gyerekét a hátsó ülésen lévő hordozóban rögzítette, az ülésre tette a kulcsot, az ajtót pedig becsukta, de mire beült volna a kormány mögé, a központi zár lezárta az autót, a gyerek pedig az autóban rekedt.

A helyszínre kiérkező rendőr azonnal betörte a gyerektől legtávolabb eső ablakot, kinyitotta az ajtót, így ki tudták emelni a gyereket. A gyereknek nem esett baja, de megfigyelésre kórházba vitték. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt