Brad Pitt szerint az utolsókat rúgja a karrierje

FILM
2022 június 23., 06:44
comments 24

Színészként meg vannak számlálva a napjaim - mondta Brad Pitt a GQ magazinnak adott interjújában. „Az utolsókat rúgom. Ez a második vagy a harmadik stádium. Mi lesz ez a szakasz? És hogyan akarom megtervezni?” - mondta az 58 éves filmsztár, aki ma már többet producerkedik, mint szerepel.

Brad Pitt 2019. szeptember 18-án Hollywoodban.
photo_camera Brad Pitt Fotó: Valerie Macon/AFP

Egyébként az anyaghoz készült fotósorozat nagyon szuper, Elizaveta Porodina valamiféle búbánatos bohóc és diszkós cowboy keverékeként ábrázolja Pittet, de a személyes kedvencem mégis az Ofélia-parafrázis.

Ugyanebben a cikkben beszél a színészről egyik jóbarátja, Flea a Red Hot Chili Peppersből, és Quentin Tarantino is, aki többször forgatott már vele. Tarantino egyenesen az utolsó nagy mozisztárok egyikének nevezi Pittet, Paul Newmanhoz és Robert Redfordhoz hasonlítva őt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.