Brad Pitt szerint az utolsókat rúgja a karrierje

FILM
2022 június 23., 06:44
comments 27

Színészként meg vannak számlálva a napjaim - mondta Brad Pitt a GQ magazinnak adott interjújában. „Az utolsókat rúgom. Ez a második vagy a harmadik stádium. Mi lesz ez a szakasz? És hogyan akarom megtervezni?” - mondta az 58 éves filmsztár, aki ma már többet producerkedik, mint szerepel.

photo_camera Brad Pitt Fotó: Valerie Macon/AFP

Egyébként az anyaghoz készült fotósorozat nagyon szuper, Elizaveta Porodina valamiféle búbánatos bohóc és diszkós cowboy keverékeként ábrázolja Pittet, de a személyes kedvencem mégis az Ofélia-parafrázis.

Ugyanebben a cikkben beszél a színészről egyik jóbarátja, Flea a Red Hot Chili Peppersből, és Quentin Tarantino is, aki többször forgatott már vele. Tarantino egyenesen az utolsó nagy mozisztárok egyikének nevezi Pittet, Paul Newmanhoz és Robert Redfordhoz hasonlítva őt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt