Úgy néz ki, Rupert Murdoch és Jerry Hall válnak

bulvár
2022 június 23., 04:56

Egyelőre a New York Times és a Washington Post is csak névtelen forrásokra hivatkozik, de ha igaz a hír, a 91 éves médiamágnás Murdochnak ez lesz a negyedik válása, a 65 éves Jerry Hallnak pedig a második. A modell korábban Mick Jagger felesége volt.

Murdoch és Hall 2016-ban házasodtak össze, egyelőre egyikőjük sem nyilatkozott a válással kapcsolatban.

Murdoch médiabirodalmához tartozik a Fox News és a Wall Street Journal, illetve a Sun és a Times. Az elmúlt években fokozatosan adta át az irányítást másoknak: 2018-ban nevezte ki utódjának idősebbik fiát, illetve eladta a 21st Century Fox nagy részét a Walt Disney Companynek.

Korábbi házasságaik során Hallnak és Murdochnak összesen 10 gyerekük született. Jerry Hallnak Mick Jaggertől született négy gyereke, Murdochnak pedig összesen hat gyereke van három korábbi feleségétől. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.