A világ legcsúnyább kutyájának választották a 17 éves, öreg és beteg Mr Happy Face-t

június 27., hétfő 6:22
3

2022 legcsúnyább kutyájának választották egy kaliforniai versenyen a 17 éves, egyes források szerint csivava-keverék, mások szerint kínai meztelen kutya származású Mr Happy Face-t. Aki nemcsak baromi öreg, de daganatok és neurológiai problémák is kínozzák, pelenkázásra szorul, alig tud járni, kilóg a nyelve, a szőre nagyrészt kihullott és csak ferdén képes tartani a fejét.

Fotó: JOSH EDELSON/AFP

Amikor a természetes punkfrizurát viselő, bántalmazó környezetből menhelyre került majd örökbe fogadott Mr Happy Face jókedvű, a gazdája szerint olyan hangot ad, mint amikor gázt ad a Dodge Ram pick upjában.

A gazdájának tuti jó volt a kedve. Fotó: JOSH EDELSON/AFP

"Nyilvánvaló volt, hogy Mr Happy Face megérdemli a bajnoki címet. Lenyűgöző, hogy ez a kutya milyen fizikai akadályokat gyűrt le előző életében" - méltatta a bajnokot a New York Times kérdésére Debra Mathy versenybíró. Nem véletlenül. A Világ Legcsúnyább Kutyája egy 50 éve megrendezett, jótékony célú verseny, ami azt próbálja a gyakorlatban illusztrálni a nagyközönségnek, hogy a kinézetétől és állapotától függetlenül minden mentett kutya megérdemli, hogy szeressék és örökbe fogadják.

Ők voltak az idei helyezettek:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt