Újabb történelmi mélypont: 404 forint fölé ment az euró

gazdaság
2022 június 27., 09:32
comments 21

Délelőtt újabb negatív csúcsra ért a forint az euróval szemben: 6 órakor még 400 forintot kellett fizetni 1 euróért, de kb. 9-kor a nemzeti valuta gyorsan romlani kezdett, és 11 körül már több mint 404 forintot ért az uniós pénz – írja a HVG.

photo_camera Fotó: Kiss Bence/444

Június 14-én volt az előző mélypont, akkor 402,99 forint volt egy euró, az azelőtti rekord pedig a március 7-i 399,87 forintos euró volt.

A lap szerint a gyengülés a forintra jellemző: a lengyel zloty minimálisan gyengült, a cseh korona árfolyama nem változott, a török líráé pedig erősödött is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.