Ujhelyi István visszalép: mégsem indul az MSZP-elnökségért

POLITIKA
2022 június 28., 20:08
comments 5
photo_camera Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Ujhelyi István arról tájékoztatta az MSZP választmányát, hogy visszalép a jelöltségtől, nem indul a pártelnökségért - tudta meg a 444.

A szocialista EP-képviselő áprilisban jelentette be az indulását, akkor még azt mondta: „amennyiben közösségünk többsége egyetért a párt radikális átalakításával, annak megvalósításában kész vagyok vezető szerepet vállalni, és ennek érdekében elindulni a tisztújításon a társelnöki posztért”. Akkor még arról is beszélt, hogy „Esély – Magyar Szociáldemokraták Pártközössége” lenne az MSZP új neve a vezetése alatt.

A pártban terjedő hírek szerint Ujhelyi visszalépésével Nemény András szombathelyi polgármesternek lehet esélye a párt vezetésére a tisztújítást követően.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.