Eltűnt A besúgó az HBO Max kínálatából

tévé
2022 június 29., 09:40
comments 25

Szerda reggelre eltűnt az HBO Max kínálatából A besúgó című sorozat – jelezte a Kreatívnak egyik olvasójuk. A lapnak a Warner Bros. Discovery, az HBO Max tulajdonosának hazai PR menedzsere, Pinczés-Pressing Ádám válaszolt, miszerint a változás nem átmeneti hiba, ennél komolyabb, központi lépésről van szó.

„Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről.”

Ezen felül csak annyit közöltek hogy a változás minden országot érint, ahol elérhető az HBO Max, vagyis A besúgó eltűnik az összes többi ország kínálatából is.

Az HBO Maxról egyébként nemcsak A besúgó, de más sorozatok is eltűntek, köztük az Aranyélet harmadik évada.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.