Élet és halál között a Jókai utcai házomlásban megsérült balerina

katasztrófa
2022 június 29., 05:57
comments 10

Változatlanul életveszélyes állapotban van kórházban a Budapesti Operettszínház egyik táncosa, aki súlyosan megsérült a terézvárosi tetőomlásban. A Bors „megbízható forrásaira” hivatkozva azt írta, a balerina súlyos koponyasérülést szenvedett, ráadásul a gerince is erősen károsodott a balesetben. A lap egy közeli baráttól úgy tudja, hogy eddig a koponyáján végezték el a szükséges beavatkozásokat, a gerincműtét ennek eredményessége esetén lehetséges.

A Jókai utcában hétfőn leomlott párkány négy embert sebesített meg, az Operettszínház fiatal balerinája életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett, és a gerine is súlyosan megsérült.
photo_camera Fotó: Kaufmann Balázs / 444

Mint megírtuk, külön nyomozócsoport vizsgálja a hétfői VI. kerületi házomlás ügyét, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt zajlik a nyomozás. Már 31 tanút hallgattak ki: 23-an az építkezésen dolgozók közül kerültek ki, a többi tanú között pedig két sérült is van. A balesetnek továbbra is négy sérültje van. A nyomozókat építész-statikus és orvosszakértő segíti. A lakókat kiköltöztették a Jókai utca 1. szám alatti épületből. A házat rendőrök őrzik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.