Beszakadt a vadonatúj móló egy ló alatt

ÁLLAT
2022 június 30., 10:28
comments 3

Nemrég épült meg Gyulafehérváron, a Maros partján egy móló, de sajnos nem állt túl sokáig, ugyanis amint rálépett egy ló, beszakadt - írja a Főtér.ro. A pórul járt állatot a katasztrófavédelem mentette ki emelőkosaras teherautóval a roncsok közül.

Az önkormányzat két évvel ezelőtt határozta el, hogy szabadidőközpontot építenek a folyóparton, ehhez tartozik a szóban forgó móló, ahol a csónakok köthetnek ki.

A beruházás a városnak közel 370 ezer lejébe került, a vissza nem térítendő finanszírozás értéke 407 ezer lej. A polgármester, Gabriel Pleşa elismerte, hogy nem végeztek túl jó munkát, nemrég ő maga is kipróbálta, és úgy látta, hogy a móló nem elég stabil, ezért utasításba adta, hogy fémrudakkal erősítsék meg. Ez az oka annak is, hogy hivatalosan nem adták még át.

A címlapképen nem a szóban forgó ló látható, ide kattintva viszont megnézhető.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.