Tiborcz beszáll a Waberer's-be

július 1., péntek 17:38
16

BDPST Grouphoz tartozó BDPST Equity Zrt. beszállna a Waberer's International Nyrt.-be, egész pontosan megvásárolná a fuvarozó cég részvényeinek 21 százalékát tulajdonló MHB Optimum Zrt.-t, írja a Portfolio.hu.

Tiborcz István cége a Waberer's nagytulajdonosaival, a Jellinek Dániel tulajdonában lévő Trevelin Holding Zrt.-vel és Geraldton Invest Zrt.-vel, valamint a Wáberer György érdekeltségébe tartozó High Yield Vagyonkezelő Zrt.-vel együttműködve, "összehangoltan eljáró személyekként" tesz nyilvános vételi ajánlatot a Waberer's részvényeire, részvényenként részvényenként 2335,77 forintért.

Fotó: Németh Dániel/444

Tiborcz az üzletről azt mondta, hogy " a Waberer’s dinamikus növekedését, jövőálló stratégiáját látva az a várakozásunk, hogy a régió vezető logisztikai szolgáltatója lehet néhány éven belül. Tőkebefektetőként ennek a pozíciónak az eléréséhez kívánjuk hozzásegíteni a társaságot".

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt