Tiborcz beszáll a Waberer's-be

gazdaság
2022 július 01., 17:38
comments 15

BDPST Grouphoz tartozó BDPST Equity Zrt. beszállna a Waberer's International Nyrt.-be, egész pontosan megvásárolná a fuvarozó cég részvényeinek 21 százalékát tulajdonló MHB Optimum Zrt.-t, írja a Portfolio.hu.

Tiborcz István cége a Waberer's nagytulajdonosaival, a Jellinek Dániel tulajdonában lévő Trevelin Holding Zrt.-vel és Geraldton Invest Zrt.-vel, valamint a Wáberer György érdekeltségébe tartozó High Yield Vagyonkezelő Zrt.-vel együttműködve, "összehangoltan eljáró személyekként" tesz nyilvános vételi ajánlatot a Waberer's részvényeire, részvényenként részvényenként 2335,77 forintért.

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

Tiborcz az üzletről azt mondta, hogy " a Waberer’s dinamikus növekedését, jövőálló stratégiáját látva az a várakozásunk, hogy a régió vezető logisztikai szolgáltatója lehet néhány éven belül. Tőkebefektetőként ennek a pozíciónak az eléréséhez kívánjuk hozzásegíteni a társaságot".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.