Egy 29 éves nő megpróbálta lefejelni a kalauzt, mert az segíteni mert a lányának

bűnügy
2022 július 02., 12:11
comments 24

Hangoskodó, obszcénságokat kiabáló társaságra figyelt fel tavaly október 23-án a Tiszakécske-Kecskemét vonalon közlekedő vonat kalauza. Két férfi, két nő és egy kislány utaztak együtt. A férfiak és a nők kölcsönösen gyalázták egymást, a férfiak néhányszor meg is ütötték a nőket. Mivel a nők ezt viszonozták, és láthatóan jól szórakoztak, a kalauz nem avatkozott közbe.

Ám amikor az egyik férfi a kislányt kezdte el pofozni, aki el is sírta magát, úgy érezte, közbe kell avatkoznia. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint ez nem tetszett a hangoskodóknak, akik támadólag léptek fel a kalauzzal szemben. A gyermek anyja a férfi kezére ütött, majd megpróbálta lefejelni.

A helyzet csak azért nem fajult el, mert több utas is a kalauz segítségére sietett, aki időközben a rendőröket is értesítette. Amikor a vonat befutott Kecskemétre, a járőrök már az állomáson várták az agresszív társaságot, és intézkedtek velük szemben.

A gyermek anyját, egy 29 éves szelevényi nőt gyanúsítottként hallgatták ki. A nő elismerte bűnösségét, mentségként csak annyit hozott fel, hogy 11 éves kislányát a nevelőapja "csupán játékból ütötte meg".

A rendőrség mostanra zárta le az ügyben indított nyomozását, és küldte meg vádemelési javaslattal az iratokat az illetékes ügyészségnek. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.