Minden idők bundája: 95-0-t és 91-1-t játszottak a Sierre Leone-i másodosztályban

foci
2022 július 05., 16:28

Bundák bundáját focizta össze a Sierre Leone-i másodosztály két, feljutásért harcoló együttese:

a Kahunla Rangers és a Gulf FC is több mint 90 gólt lőtt a vasárnapi helyosztón.

Kahunla Rangers - Lumbebu United 95-0

Az Euronews beszámolója szerint a találkozó egészen a félidőig egész szorosan alakult: a Kahunla vezetett 2-0-ra. Majd rúgtak még 93-t.

Gulf FC - Koquima Lebanon 91-1

Ezen a mérkőzésen már az első félidőben is jelentős volt a különbség, a Gulf vezetett 7-1-re. Aztán a szünet után még 74-szer találtak be.

Nem meglepő: a feljutásért küzdő Gulf FC és a Kahunla Rangers azonos pontszámmal állt a tabellán, a két csapat között csak a gólarány döntött volna.

Az irreális gólszámok hatalmas felháborodást hoztak, az ország labdarúgó-szövetsége bundagyanú miatt azonnal megsemmisítette mindkét meccs eredményét, és vizsgálatot indított

  • mind a négy csapat és vezetői,
  • illetve a játékvezetők ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.