Egy japán illusztrátor egy éve gyűjti a tornacipője talpába ragadt kavicsokat és üvegszilánkokat

július 6., szerda 10:03
3

Daiszuki Neruno japán illusztrátor és mangaművész a közelmúltban azzal hívta fel magára a figyelmet Twitteren, hogy bemutatta azt a kavics- és üvegszilánk-gyűjteményt, amit egy év alatt halászott ki a tornacipője talpából. A járványkorlátozások idején kezdte el így múlatni az időt tavaly júniusban, aztóa egy év fáradságos munka után 179 kavicsot, 32 üvegszilánkot és 1 diót tudott felmutatni.

A japán gyűjtő elárulta, hogy az otthona és a kisbolt közötti útszakasz volt a legtermékenyebb terep, ott ragadt meg a legtöbb kavics a tornacipői talpában. De a kiszedésük nem volt mindig egyszerű, mivel a fogpiszkálóval való túl erős feszegetés túl erősen katapultálhatja a kis töredékeket, és elveszítheti őket.

Azt mondta, szeretné még egy darabig gyarapítani a kollekcióját, és azt fontolgatja, hogy szétválasztja a gyűjteményt aszerint, hogy a jobb vagy a bal cipőtalpából való a kavics, amíg nem áll elő egy érdekesebb projekttel. (Oddity Central)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt