Csodás termelési miniriportból tudtuk meg, hogy új magyar desszert született, és egyben cukrásztörténeti pillanat tanúi is lehettünk

gasztronómia
2022 július 08., 11:41
comments 8

A diplomáciai érintkezésben kiemelt helyet foglal el a gasztronómia, hiszen a díszétkezés utolsó elemét alkotó tányérdesszert a diplomáciai események sikerére is komoly hatással lehet. Hogy mi köze ehhez Széchényi Istvánnak – vö.: a legnagyobb magyar –, az 1 perc 49 másodpercen belül kiderül lentebb. Mint ahogy az is, hogy a verseny különdíját a vitéz Szurmay Sándor budapesti helyőrségdandár kiemelt vendéglátást biztosító alosztály cukrászcsapata nyerte. Hogy pontosan mi is a győztes alkotás, az viszont nem nagyon derül ki, de annyi baj legyen.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.