Médiasztár lett Pakisztánban az óriásfülű kecske

cukiság
július 8., 13:16
comments 2

A pakisztáni média sztárja lett egy Szimba nevű kecske, aminek 54 centiméter hosszú fülei vannak. Szimba tenyésztője, Mohammad Haszan Narejo még a Guinness World Records-ot is megkereste, hogy kecskéje bekerülhet-e minden idők leghosszabb fülű kecskéi közé. Sajnos lehet, hogy nincs ilyen rekord, a szervezet honlapján ugyanis nem szerepel „leghosszabb fülű kecske" kategória.

„Születése után 10-12 nappal már országos médiumokban szerepelt, valamint megnyert egy szépségversenyt is" - mondta Narejo.

Szimba fülei olyan hosszúak, hogy a gazdájának a hátára kell hajtani őket, hogy a kecske ne taposson rájuk. A férfi még egy hámot is tervezett, hogy Szimba a nyakában hordhassa a füleit.

Narejo azonban nem örül a hirtelen - többek között a rivális tenyésztők részéről érkező - figyelemnek. „A Koránból szavalunk és ráfújunk, hogy levegyük róla az átkot" - mondta. "Egy régi hagyományt követve fekete fonalat is raktunk rá, amin idézetek vannak a Koránból." (The Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt