Tizenkilenc autót karcolt meg egy nő Újpesten

bűnügy
2022 július 08., 11:29
comments 16

Kedd este értesítették a fővárosi rendőröket, hogy egy nő Budapest IV. kerületében, a Fiumei úton a szabályosan parkoló autókat rongálja. A kiérkező rendőrök az 59 éves K. Ágnest a helyszínen elfogták, és megállapították, hogy az elmúlt időszakban a környéken több autót is megkarcolt kulccsal.

link Forrás

A nő idén június 30. és július 5. között Újpesten, a Gyertyaláng és a Fiumei úton több szabályosan parkoló autóra lapot helyezett, amiken a magánparkoló felirat szerepelt, vagy a nemtetszését fejezte ki a kerületi éves parkolási matrica hiánya miatt. Később visszatért a járművekhez, és összesen 19 autót kulcsával végighúzott. A kárérték megállapítását szakértő bevonásával vizsgálják, de a jelenlegi adatok szerint több százezer forintos kárt okozott a járművekben.

A BRFK IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K. Ágnest 19 rendbeli rongálás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.