Kilométereken át üldöztek egy rejtélyes kengurut a csepeli rendőrök

ÁLLAT
2022 július 10., 12:31
comments 5

A csepeli rendőrök először szívatásra gyanakodtak, amikor hajnali 2-kor a Tevékenység-irányítási Központ egy kenguruhoz küldte őket a XXI. kerületi Szilvafa utcába. A BRFK beszámolója szerint miután meglátták az állatot, még 5-6 kilométeren keresztül kellett üldözniük, mire be tudták terelni egy olyan helyre, ahonnan már nem tudott meglépni. Végül négy járőr kellett hozzá, hogy lefogják.

photo_camera Fotó: BRFK/Facebook
photo_camera Fotó: BRFK l Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kengurut tiltakozása ellenére egy pokrócba csavarták, majd a Fővárosi Állat- és Növénykertben előállították. Azt egyelőre nem tudni, hogy honnan szökhetett meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.