"Kapcsolja le a lámpát !!!!" - videóval hívják fel a figyelmet az állandóan világító neonfeliratokra

szórakozás
2022 július 11., 15:51
comments 10

Pár, a nyári szünetét töltő, unatkozó fiatal összeállt Montpellierben, hogy az energiaválság közepette segítsenek egy kicsit a városuknak: lekapcsolták a neonfeliratokat az üzleteknél, ahol azt egész estére égve hagyják. A fiatalok a Twitter-bejegyzésben még egy felszólítást is írtak:

Kapcsolja le a lámpát !!!!!A bevetéseikről készítettek egy akciódús videót is, tele parkourosokat megszégyenítő trükkökkel, tapsoló emberekkel és aláfestő zenével. A NAGYBETŰS KÖZSZOLGÁLAT.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.