Családi vakációra indult egy bolognai házaspár, de a 7 éves gyereküket sajnos otthon felejtették

szeszély
2022 július 12., 17:30
comments 6

Múlt hétvégén egy a negyvenes éveiben járó házaspár nyaralni indult, de valami fontos dolgot otthon felejtettek - írja az olasz napilap, a Corriere della Sera.

Sajnos a fontos dolog nem az útlevél volt, hanem a pár 7 éves gyereke. Igen, majdnem úgy, mint a Reszkessetek, betörőkben. Itt is a túllogisztikázás volt a probléma: az apa lakókocsival indult útnak, az anya pedig autóval, és persze mindketten azt hitték, hogy a gyerek a másikukkal van. Sajnos nem volt, az utcán sirdogált. Végül egy rendőr hívta fel az anyát, aki elsőre azt gondolta, valami gonosz tréfát űznek vele. Ezután az anya és az apa is visszafordult Bologna felé, hogy felvegyék a gyereket.

Akinek az volt a szerencséje, hogy a szomszédok észrevették, hogy egyedül álldogál az utcán és zokog. Amikor rájöttek, mi történhetett, értesítették a hatóságokat. A szülők aztán elmagyarázták a félreértést. Azt mondták, a fiuk dührohamot kapott, és nem akart a lakókocsiban utazni, toporzékolt is kicsit, hogy inkább az anyjával akar menni. Végül mindketten azt hitték, a gyerek a másikuk kocsijában van, és útnak indultak.

Már mindenki jól van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.