Orbán Balázs–Gulyás Márton-vita is lesz az idei Tusványoson

POLITIKA
2022 július 13., 09:13
comments 10

Két év covid-szünet után idén újra megrendezik a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábort, vagyis Tusványost. Ezen a tusnádfürdői fesztiválon tart minden évben nagy beszédet Orbán Viktor az utolsó, szombati napon.

Az idei program szerint ott lesz a fesztiválon rendezett programokon többet között Varga Mihály, Varga Judit, Gulyás Gergely, Csák János és Kósa Lajos, és lesz egy pártpolitikusi kerekasztal is Kocsis Máté, Nacsa Lőrinc, Keresztes László Lóránt és Molnár Zsolt részvételével.

És lesz egy vita Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója és Gulyás Márton, a Partizán vezetője között.

Koncertek is lesznek, többek között Tankcsapda, Nagy Feró és a Beatrice és Margaret Island.

A 444 idén is tudósít Tusványosról, videónk a legutóbbi fesztiválról:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.