Segíts megtervezni a 444 jövőjét, és nyerj 1 éves előfizetést vagy könyvcsomagot

szolgálati közlemény
2022 július 14., 08:27
comments 5

Augusztusban lesz egy éve, hogy elindítottuk a 444 tagsági és előfizetési programját, és azóta már több mint 17 ezer ember csatlakozott a Körhöz. A tagoknak, támogatóknak köszönhetően egy sor területen tudott erősödni az újság és a szerkesztőség.

Egy év után most szeretnék felmérni, hogy mivel vagytok elégedettek, min változtatnátok, és arra is kíváncsiak vagyunk, mi győzhetné meg (vagy mi tartja vissza) azokat, akik még nem csatlakoztak hozzánk.

Összeállítottunk egy kérdőívet (körülbelül 10 percig tart minden kérdésre válaszolni), és nagyon sokat segítenél vele, ha kitöltenéd.

Ha a végén megadod az emailcímedet (egyáltalán nem kötelező, és ha nem adod meg a emailedet, akkor a felmérés teljesen anonim), akkor részt veszel a sorsolásunkon, ahol 15 darab éves 444 Közösség előfizetést és 15 darab könyvcsomagot sorsolunk ki. (A nyereményjáték szabályzatát itt olvashatod.)

Töltsd ki a 444 kérdőívet itt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.