Éjjel felborult egy vitorlás a Kékszalagon

baleset
2022 július 15., 04:10

Péntek 1.30 óra körül a tihanyi kikötőnél felborult az 54. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon szereplő Szamuráj Jack, írja az MTI. Az ötfős legénység telefonon kért segítséget, őket a vízimentők kimentették, senkinek sem esett baja.

Hajnal 2 óráig 39 hajó teljesítette a csütörtök 9 órakor rajtolt viadalt, míg 317-en fordultak már meg a keszthelyi bójánál, és folyamatosan érkeznek újabbak. A szervezők tájékoztatása szerint 516 hajó nevezett idén a tókerülő versenyre, fedélzetükön több mint 2500 vitorlázóval.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.