Ingyenes tanácsadással segíti a katás vállalkozókat a főváros

gazdaság
2022 július 16., 10:10
comments 15

„Minden ígéret és választási propaganda ellenére tíz- és százezrek megélhetése, életminősége került veszélybe. A szolidaritásnak, a segítségnek van most oka és ideje” - írja szombati Facebook-posztjában a főpolgármester. Karácsony Gergely szerint

a Fővárosi Önkormányzatnál dolgozunk azon, hogy milyen módon tudunk segítséget adni. Első lépésként a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány ingyenes konzultációval támogatja a budapesti KATA-s vállalkozókat.

A szakemberek mentorációs segítséget nyújtanak az útjukat kereső kisvállalkozások számára, hogy milyen lehetőségekkel rendelkeznek a törvénymódosítás után. Karácsony posztjából arról is ír, hogy megkezdték "az egyeztetést országos szakmai szervezetekkel, könyvelői irodákkal, hogy megfelelő minőségű segítséget nyújthassunk a budapesti kisvállalkozóknak."

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.