Hétfő este a NER-ben: államtitkári vacsora zajlott a katatüntetés tőszomszédságában

POLITIKA
2022 július 18., 20:46
comments 23

Hétfő este nem csak Palkovics László miniszter vacsorázott a Budai Vár egyik elegáns éttermében, miközben a Dísz térnél felálló rendőrsorfalban elakadtak a katatörvény államfői aláírása miatt a Sándor-palotához tartó tiltakozók. A tüntetéstől úgy 50 méternyire, a Hunyadi út tetején, az újjáépített Ybl-villa szuperpanorámás luxuséttermében, az Aranybástyában államtitkárok költötték épp hétfő esti vacsorájukat. Odakint négy szolgálati Skoda várakozott rájuk, járó motorral.

photo_camera Fotó: Németh Dániel / 444.hu

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.