Miközben a kata miatt tüntetők elakadtak a rendőrsorfalnál, Palkovics miniszter egy közeli étteremben vacsorázott

POLITIKA
2022 július 18., 19:51
comments 12

Ritkán adódik olyan szimbolikus együttállás, mint amire a várban figyeltek fel a 444 munkatársai. A katatörvény aláírása ellen tiltakozók nem jutottak el a Sándor-palotához, mert útjukat állták a készenlétis rendőrök. Közben valaki észrevette, hogy Palkovics László technológiai és ipari miniszter a várban, a 21 nevű étterem teraszán ücsörög.

photo_camera Fotó: Németh Dániel / 444.hu

Erről szóltak Gelencsér Ferencnek, a Momentum elnöke pedig egy futárral együtt ment át a tüntetésről, hogy megkérjék Palkovicsot, magyarázza el, miért módosították a katatörvényt. Palkovics azt válaszolta, már sokszor elmondták, most ne zavarják a többi vendéget. Gelencsér végül mégis kicsikart belőle egy időpontot egy egyeztetésre, majd kezet fogtak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.