Láncfűrésszel rontott munkásokra egy debreceni férfi

horror
2022 július 18., 13:42
comments 3

Július 15-e emlékezetes nap lesz a debreceni rendőröknek, nem minden nap kapnak ugyanis bejelentést arról, hogy valaki láncfűrésszel őrjöngve támad emberekre. Pedig aznap pont emiatt riasztották őket: A debreceni Epreskert utcában egy férfi három, az utcában füvet nyíró munkásra támadt.

photo_camera Fotó: Police.hu

A sértettek az utcán kaszálták a füvet, és összeszólalkoztak egy férfival, aki kis veszekedés után eltűnt, hogy aztán egy jókora láncfűrésszel térjen vissza. A rendőrség beszámolója szerint a férfi nem is csak blöffölt, nem csak ijesztgetni akarta a berregéssel a munkásokat, hanem nekik is rontott, sőt, egyiküket meg is vágta a fején.

A kiérkező rendőrök megbilincselték és letartóztatták a férfit, aki ellen emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást. A sérült férfit kórházba szállították, az elsődleges orvosi vélemény szerint csak könnyű sérüléseket szenvedett. (Police.hu)

photo_camera Fotó: Police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.