Körözött bűnözővel fotózkodott a nemzetpolitikáért felelős államtitkár

bűnügy
2022 július 19., 08:26
comments 9

Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár egy zaklatásért, ütlegelésért és testi sértésért elítélt, majd eltűnt és Romániában azóta is körözött bűnözővel fotózkodott, írja az Átlátszó. A képeket Potápi Árpád János Facebook-oldalán közölték, majd fél órán belül el is tüntették onnan.

Arról, hogy hogyan lépte át az országhatárt Pethő Attila, aki jelenleg is szerepel a román rendőrség országos körözési listáján, nem tudni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt