Pintér válasza a tanárok béremelésére: baloldal

POLITIKA
2022 július 19., 09:24
comments 21

“A sztrájktárgyalások természetesen folytatódnak a szakszervezetekkel. Az, hogy a már beígért 3x10 százalékos béremelésen felül tud-e a Kormány magasabb béremelést biztosítani, a gazdaság teljesítményétől függ“ - válaszolta az atv.hu-nak a Belügyminisztérium arra a kérdésre, hogy a kormány részéről tárgyalnak-e a pedagógus szakszervezetekkel béremelésről, és hogy mitől függ, hogy a kormány a már bejelentett háromszor 10 százalékos emelésen felül megemeli-e a pedagógusok bérét.

“Sokkal könnyebb lenne megegyezésre jutni, ha a magyar baloldal nem tenne meg mindent azért, hogy Magyarország ne kaphassa meg a nekünk járó, pedagógus-béremelésre is fordítható uniós forrásokat Brüsszelből”

- tette hozzá a Pintér Sándor vezette tárca kommunikációs főosztálya.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.