Nyerj éves 444 előfizetést vagy könyvcsomagot; válaszolj pár kérdésünkre az újságról

július 20., szerda 9:12
6

Augusztusban lesz egy éve, hogy elindítottuk a 444 tagsági és előfizetési programját, és azóta már több mint 17 ezer ember csatlakozott a Körhöz. A tagoknak, támogatóknak köszönhetően egy sor területen tudott erősödni az újság és a szerkesztőség.

Egy év után most szeretnék felmérni, hogy mivel vagytok elégedettek, min változtatnátok, és arra is kíváncsiak vagyunk, mi győzhetné meg (vagy mi tartja vissza) azokat, akik még nem csatlakoztak hozzánk.

Összeállítottunk egy kérdőívet (körülbelül 10 percig tart minden kérdésre válaszolni), és nagyon sokat segítenél vele, ha kitöltenéd.

Ha a végén megadod az emailcímedet (egyáltalán nem kötelező, és ha nem adod meg a emailedet, akkor a felmérés teljesen anonim), akkor részt veszel a sorsolásunkon, ahol 15 darab éves 444 Közösség előfizetést és 15 darab könyvcsomagot sorsolunk ki. (A nyereményjáték szabályzatát itt olvashatod.)

Töltsd ki a 444 kérdőívet itt!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt