Kistarcsán a polgármester a saját fizetéséből állja az augusztus 20-i tűzijátékot

július 21., csütörtök 8:14
11

Az elmúlt napokban több város is bejelentette, hogy augusztus 20-án nem tartanak tűzijátékot, az arra szánt keretet inkább hasznosabb dolgokra fordítják. Kistarcsán végül lesz tűzijáték, de azt a fideszes polgármester a saját zsebéből fizeti.

„Rengeteg megkeresés érkezett hozzám, hogy Kistarcsa is csatlakozzon ahhoz a mozgalomhoz, hogy idén maradjon el az augusztus 20-i tűzijáték, és az így megspórolt összeget ajánljuk fel azoknak, akiknek a nyugati, meggondolatlan szankciók miatt kialakult energia vészhelyzet problémákat okozhat a télen” - írja Ifj. Juhász István a Facebookon. Erről internetes szavazás is történt, amin meggyőző többség volt amellett, hogy erre ne költsenek közpénzt.

A költségvetésben biztosított 440 000 forintból tűzifát fog venni a város, amit a legrászorulóbb idős emberek fognak megkapni.

“Újabb jó hír: a tűzijáték nem marad el augusztus 20-án. Saját, augusztusi fizetésemből felajánlom az ehhez szükséges összeget, hogy a családok, idősek, fiatalok együtt ünnepelhessenek a koncertek után! Szeretném, hogy valóban felhőtlenül teljen ez a nap mindenkinek” - írja a polgármester.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt