Rejtélyes rózsaszínű jelenés bukkant fel az égen Ausztráliában, kiderült, hogy a marihuána okozta

július 21., csütörtök 6:37
3

Megmagyarázhatatlan égi jelenségre figyeltek fel az ausztrál Victoria állambeli Mildura város lakói szerda este: az égen úszó felhőkön egy rózsaszínű kör bukkant fel. A helyiek körében az első találgatások között az ilyenkor kötelező ufóinvázió és világvége is felmerült, de a Guardian beszámolója szerint végül kiderült, hogy jóval prózaibb ok áll a fények mögött.

A város közelében orvosi marihuánát termesztő Cann Group telephelyén felejtették el lehúzni estére a sötétítőket, amik megakadályozzák, hogy az éjszakai termesztéshez használt vörös fények kiszökjenek.

A Cann Group volt amúgy az első ausztrál cég, amely megkapta az engedélyt, hogy orvosi és kutatási célokból legálisan füvet termesszen, és a Mildurában működő telepükön júniusban volt az első olyan szüret, amikor már kereskedelmi forgalomba is kerülő növényeket szedtek le. Ugyanakkor biztonsági okokból a telep pontos helyét eddig igyekeztek titokban tartani, ezen azonban nyilvánvalóan nem segít, ha éjszakára elfelejtenek sötétíteni, és a környéken mindenhonnan látható lesz a rózsaszínű fénykorong.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt