Székesfehérváron sem lesz tűzijáték

POLITIKA
2022 július 21., 09:46
comments 4

Közlemény jelent meg Székesfehérvár honlapján, mely szerint hasonlóan az elmúlt évekhez, idén sem lesz tűzijáték augusztus 20-án a városban. Az elmúlt napokban sorra jelentették be városok, hogy nem rendezik meg a tűzijátékot, mert van hasznosabb cél is, amire elkölthetik ezt a pénzt.

photo_camera Fotó: szekesfehervar.hu

A fehérvári honlap hangsúlyozza, hogy ők elve nem is terveztek tűzijátékot idén, hiszen az utoljára 2019-ben volt a városban, majd a fehérváriak szavazhattak arról, hogy akarnak-a e jövőben is hasonlót, és úgy döntöttek, hogy nem. Így már se szilveszterkor, se augusztus 20-án nem költik erre a város pénzét a fideszes Cser-Palkovics András vezette városban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.