A Norbi Update-ben lett igazgatósági tag Orbán Viktor kisebbik öccse

belföld
2022 július 22., 10:44
comments 10

Schobert Norbert cége, a Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságába május 31-ével bekerült a miniszterelnök fiatalabbik öccse, Orbán Áron, aki Hampuk Zsoltot váltotta – írja a 24.hu.

A lap azt írja, Orbán Áronnak az Opten adatai szerint más, jelenleg is érvényes céges érdekeltsége nincs, a kétezres évek közepén volt egy szállítmányozással foglalkozó bt-je (IDEÁLIS ÁRON néven), 2016-2017-ben igazgatósági tag volt a Nemzetközi Alapanyag és Késztermék Kereskedelmi (NAKK) Zrt.-ben, 2009 és 2017 között pedig ügyvezető a FuvarozNak Kft.-ben, ahol ezt követően, egészen 2021-ig édesapja, Orbán Győző töltötte be ezt a tisztséget.

A Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságában Orbán Áron mellett Schobert Norbert és Rubint Réka szerepel még Schóbert Ferenc Norbert és Schóbert Réka néven, illetve Sike Attila, valamint 2016 óta Ómolnár Miklós, a kormánypárti Mediaworks bulvár és magazin divíziójának igazgatója.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.