Meghalt az izraeli férfi, akit a céges bulin elnyelt a medence alján felnyíló hasadás

július 22., péntek 12:59
1

Egy 32 éves férfi vesztette életét, amikor egy céges bulin a medencének szétnyílt az alja, és a hasadék elnyelte. A 32 éves férfi a vállalat alkalmazottja volt, a rendőrség a villa két tulajdonosát, egy hatvanas párt vett őrizetbe, gondatlansággal gyanúsítják őket, írja a BBC.

A helyszínen készült mobiltelefonos felvételeken azt látni, hogy fürdőruhás emberek nézik a medence partjáról, ahogy az alul keletkezett résben eltűnik az összes víz és a felfújható eszközök is. A sajtóbeszámolók szerint a lyuk 13 méter mély volt, a mentőcsapatoknak négy órába tellett, mire sikerült felszínre hozniuk az áldozatot. Egy másik férfit is beszippantott a lyuk, de neki sikerült kimásznia, enyhébb sérülésekkel megúszta a történteket.

A bulin mintegy ötvenen vettek részt, de a medencében csak hat ember volt a hasadás idején. A víz nagyon gyorsan kezdett eltűnni a medencéből, miközben az egyre szélesebbre táguló lyuk örvényszerűen szívta be a vizet.

A helyi sajtó beszámolója szerint a tulajdonosok engedély nélkül építették a medencét egy olyan területre, melyről lehetett tudni, hogy vannak vele gondok.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt