A 2020-as évek trailere is lehetne a villámcsapás után lángolva pörgő texasi szélturbina

külföld
2022 július 23., 07:48

Villám csapott az egyik szélturbinába Crowellben, egy észak-texasi szélerműparkban. Szemtanúk több viseót is készítettek az esetről.

link Forrás

Perry Shaw tűzoltóparancsnok szerint a tűzoltók nem tudtak túl sokat tenni, hogy eloltsák a tüzet. „Nem vagyunk felkészülve arra, hogy ilyen tüzet kezeljünk.”

Hozzátette, hogy ilyen esetekben nem biztonságos megközelíteni a turbinát, és mivel a közelben nem voltak emberek, úgy fogalmazott: „Hagytuk, hogy a tűz tegye, amit tennie kell.” Ennek köszönhetően készült el az alábbi ijesztő, de kifejezetten látványos videó is.

link Forrás

(Fox Weather)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.