A 2020-as évek trailere is lehetne a villámcsapás után lángolva pörgő texasi szélturbina

külföld
2022 július 23., 07:48
comments 3

Villám csapott az egyik szélturbinába Crowellben, egy észak-texasi szélerműparkban. Szemtanúk több viseót is készítettek az esetről.

Perry Shaw tűzoltóparancsnok szerint a tűzoltók nem tudtak túl sokat tenni, hogy eloltsák a tüzet. „Nem vagyunk felkészülve arra, hogy ilyen tüzet kezeljünk.”

Hozzátette, hogy ilyen esetekben nem biztonságos megközelíteni a turbinát, és mivel a közelben nem voltak emberek, úgy fogalmazott: „Hagytuk, hogy a tűz tegye, amit tennie kell.” Ennek köszönhetően készült el az alábbi ijesztő, de kifejezetten látványos videó is.

(Fox Weather)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt