Körbetáncoltatta magát a választókerület női polgármestereivel a fideszes képviselő

POLITIKA
2022 július 24., 17:26

Rendhagyó találkozó: ezzel a címmel közölt egy egészen lenyűgöző riportot a Zalaegerszegi Televízió. A találkozó Vígh László, Zala megye 1 választókerületének fideszes parlamenti képviselője és a kerület egy tucat polgármestere között zajlott. Miért volt rendhagyó? Egyrészt, mert a polgármesterek mind nők. Másrészt, mert a találkozó standard részei után (asztal körül beszélgetés, egyeztetés, egyebek) a résztvevők a végén betanultak egy kis koreográfiát, amit elő is adtak.

Ez lényegében abból állt, hogy a 13 női polgármester körbetáncolta a férfi képviselőt.

link Forrás

A tánctanulás és felvétel előtt Vígh arról beszélt a ZTV-nek, hogy nagyon nehéz a női polgármestereknek, mert amellett, hogy helyt kell állniuk a közéletben, mindenkire mosolyogniuk kell a faluban és meg kell oldani a problémákat, a gyerekeiket is nevelniük kell és el kell látniuk a családokban nőkre háruló láthatatlan munkát. Ennek a felismerése már annyira progresszívan feministának hangzik, hogy ellensúlyozni is kellett egy kis táncoltatással! (Azonnali)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.