Elon Musk előbb lefeküdt a Google-alapító Sergey Brin feleségével, majd miután emiatt szakítottak, egy buliban térden állva kért bocsánatot Brintől, hogy mindenki garantáltan megtudja

SZEX
2022 július 25., 07:50
comments 6
photo_camera Seregy Brin és Nicola Shanahan amikor még tudtak együtt mosolyogni. Fotó: IMAGE PRESS AGENCY/NurPhoto via AFP

Sergey Brin, a világ nyolcadik leggazdagabb embere, a Google alapítója azért válik második feleségétől, Nicole Shanahantől, mert az tavaly decemberben lefeküdt Elon Muskkal, a világ leggazdagabb emberével. A világ legtehetősebb embereinek színfalak mögötti életére némi fényt vető sztorit jellemző módon nem a TMZ vagy más pletykalap, hanem a világ egyik legjobb gazdasági újságja, a Wall Street Journal írta meg.

Brin és Shanahan, akik 7 éve egy jógatáborban ismerkedtek meg, 4 éve voltak házasok és egy 3 éves közös gyerekük van, tavaly decemberben már nem voltak jóban, de még együtt laktak, amikor a nő egy Art Basel nevű, Miamiban tartott művészeti fesztiválon összejött Muskkal.

photo_camera Elon Musk Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI/AFP

A 95 milliárd dolláros vagyonával a világ 8. leggazdagabb emberének számító Brin és a 240 milliárddal listavezető Musk régóta közeli jóbarátok voltak, a WSJ szerint Musk korábban rendszeresen ugrott be Brinékhez.

Most viszont valami megroppant a barátságukban a gazdasági lap szerint, talán nem függetlenül attól, ahogyan Musk az ügyet intézte:

az eset után egy 2022-ben rendezett buliban, társaság előtt, nyilvánosan térdre ereszkedve kért bocsánatot Brintől azért, hogy lefeküdt a feleségével. Brin a gazdasági lap forrásai szerint akkor úgy tett, mint aki elfogadja a bocsánatkérést, a viszonyuk meghökkentő módon mégsem javult meg az eset után.

Nem volt ez olcsó kaland: Shanahan a WSJ szerint egymilliárd dollárt szeretne kapni a válóperben, bár azt ő sem tagadja, hogy az esküvőjük előtt aláírt szerződés szerint nem járhatna neki ekkora összeg. A nő képviselői szerint a megállapodást “kényszer hatása alatt", terhesen írta alá annak idején.

Elon Musk magánélete - aminek a legtöbb elemét ő maga viszi a nyilvánosság elé, hasonlóan mondjuk a Cecília Asszony kezét annak idején a Blikkben megkérő Rogán Antalhoz - az utóbbi időben óriási sajtótéma lett. A Brin-házaspár válásához vezető affér idején, tavaly év vége felé például éppen megszületett a Grimesszal közös, béranya által kihordott gyerekük, miközben, mint utóbb kiderült, titokban éppen ikrei születtek Shivon Zilistől, a Neuralink nevű cég egyik vezetőjétől.

Musk akkora önbulvárosító, hogy a WSJ cikkére természetesen a Twitteren reagált, azzal, hogy

"Ez totál kamu, Sergey és én barátok vagyunk, tegnap este együtt buliztunk! Nicole-lal három év alatt csak kétszer találkoztam, mindkétszer nagyobb társaságban. Semmi romantika."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.