Nudista strandon maszturbált, vadászpuskával lőtték le

bűnügy
július 26., 11:54
comments 28

Egy 76 éves férfi vadászpuskával lelőtt egy 46 éves férfit a Lyon külvárosában található Grand Parc de Miribel-Jonage park naturista strandján szombat reggel, aki a helyszínen meghalt, írja a The Sun cikkére hivatkozva a szeretlekmagyarorszag.hu. A szemtanúk szerint a fiatalabb férfi zaklatta és fenyegette a strandolókat, majd az egyik nő előtt maszturbálni kezdett.

A strand egyik törzsvendégének számító 76 éves férfi erre heves szóváltásba kezdett a zaklatóval. Az idős férfi felajánlotta, hogy rendezzék máshol a nézeteltérésüket, de ezt a 46 éves férfi elutasította. Ezt követően az idősebb férfi elővett egy vadászpuskát, amivel három lövést adott le, ebből az egyik a mellkasán találta a vitapartnerét.

A France3 szerint az idős férfinek volt fegyvertartási engedélye, az azonban nem jogosította fel arra, hogy strandon is fegyvert tartson magánál. Az idősebb férfi nem állt ellen a hatóságoknak, amikor letartóztatták. Szándékos emberölés miatt indítottak nyomozást az ügyben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt